Les bases

Vàrem deixar de publicar relats per aquesta edició dels estrellats a finals de novembre de 2014. Potser un dia d’aquests en feim una altra!

La nostra crida per participar-hi va ser aquesta:

Tu també pots publicar el teu relat a estrellats.

Com fer-ho? (Bases)

  1. T’has de basar en una tanca publicitària. Estaria bé que ens n’enviassis una foto. Amb la del mòbil n’hi haurà a bastament.
  2. El text ha de tenir entre 1.000 i 3.000 caràcters, espais inclosos. Més o manco, eh? Tampoc vendrà d’aquí…
  3. Llegim amb fluïdesa en català, castellà, anglès i francès. Així que pots escriure en la llengua que et sentis més còmode.
  4. L’has d’enviar a relats [arrova] estrellats.cat. Hi has de fer constar el teu nom i el teu usuari de twitter o de facebook, o una pàgina en què surtis —el teu bloc, per exemple-, per enllaçar-te’l al relat.
  5. La data límit per participar és el 30 de novembre de 2014.
  6. El relat el posarem en aquesta pàgina. Ens dones permís per publicar-lo en qualsevol altre format; nosaltres ens comprometem sempre a citar-ne l’autoria.
  7. Els relats publicats els anirem comentant a la nostra pàgina de Facebook, i mirarem que hi hagi algun premi. N’informarem allà mateix.
  8. El fet d’enviar-nos un relat comporta l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

Leave a comment

El principi

estrellats neix de l'observació lúdica d'una tanca publicitària. En veure l'al·lota davant la mar, en Cesc Mulet s'hi va acostar per saber-ne més, i del seu descobriment en va néixer un relat: unreadable.

Les preguntes

Què llegeix l'al·lota? Espera qualcú? L'espera qualcú?  Què li passa pel cap, asseguda a les roques, mentre frueix d'almanco quatre plaers –la lectura, la mar, el sol, la cervesa...?

El joc

Hem publicat alguns relats basats en tanques publicitàries, i els hem sotmès a la votació dels seguidors de la pàgina. El més valorat: Sin escalas, de na Verònica Sàez Moragues.