Què de què?

estrellats vol inspirar-se en tanques de publicitat exterior per fer-ne microrelats. La pedra foguera és un text de Cesc Mulet sobre un anunci de cervesa. A partir d’aquí volem deixar volar la imaginació per fabular històries a partir de qualsevol anunci penjat al carrer.

Per què publicitat exterior?

Ens agrada veure com les imatges suggerides pels publicitaris interactuen amb l’entorn: la gent que passa o se les mira, els edificis que la integren o la ignoren, els senyals de trànsit, l’arbrat urbà, els vehicles.

Qui som?

La pàgina la impulsam en Cesc Mulet i en Maties Salom. Està oberta a tothom qui hi vulgui col·laborar. És el nostre segon projecte en la web. El primer és un recull d’imatges amb microtextos basat en la secció diària d’un programa radiofònic.

Per què ho feim?

Per què no?

Vols contactar amb nosaltres?

Fes-nos un correu electrònic, o emplena el nostre formulari!

Vols valorar els relats?

Ja ho pots fer a través d’aquest enllaç.

Leave a comment

El principi

estrellats neix de l'observació lúdica d'una tanca publicitària. En veure l'al·lota davant la mar, en Cesc Mulet s'hi va acostar per saber-ne més, i del seu descobriment en va néixer un relat: unreadable.

Les preguntes

Què llegeix l'al·lota? Espera qualcú? L'espera qualcú?  Què li passa pel cap, asseguda a les roques, mentre frueix d'almanco quatre plaers –la lectura, la mar, el sol, la cervesa...?

El joc

Hem publicat alguns relats basats en tanques publicitàries, i els hem sotmès a la votació dels seguidors de la pàgina. El més valorat: Sin escalas, de na Verònica Sàez Moragues.